KookJij

Pizza salami met gevulde rand

Een heerlijk pizza salami met gevulde rand recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizza salami met gevulde rand te bereiden

-De pizzabodems maken volgens de bereidingswijze op de verpakking (Je hebt nu 2 bodems).
-100 gram salami heel fijn snijden en vermengen met 100 gram geraspte kaas.
-Dit mensel op de randjes van de bodems verdelen.
-De randjes terug vouwen zodat het mengsel in de randen opgesloten zit.
-Eventueel met wat water dichtplakken zodat de vulling er niet uit kan lopen tijdens het bakken.
-De gezeefde tomaten verdelen over de 2 bodems en goed uitsmeren tot aan de randen.
-Over iedere pizza 150 gram salami verdelen.
-Daaroverheen de champignons,
uien, mais en paprika's verdelen.
-De overige geraspte kaas en de bolletjes mozarella over de pizza's verdelen.
-Bestrooien met oregano en eventueel wat versgemalen peper.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 180C tot de randen mooi goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Mijn kinderen lieten altijd de randen van pizza's liggen maar sinds ik ze op deze manier maak gaan ook de randjes op!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gea

gea zegt:
Hoi Monique, een lekker en gemakkelijk recept, zo te lezen;)Ik vind trouwens bij een pizza (in een restaurant) altijd de randjes erg lekker:p:p, maar deze gaat wel bij m'n favorieten!