Recept
« Terug naar recepten
Pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes
PT40M
Pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes
Een heerlijk pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige tortillahapjes met gedroogde tomaatjes te bereiden
Courgette wassen en grof raspen. Gedroogde tomaten in kleine stukjes snijden. Van Spaanse peper pitjes verwijderen en snipperen. Knoflook pellen en snipperen. 2 el olie verhitten en courgette, rode peper en knoflook hierin omscheppend bakken. Gedroogde tomaten even meebakken. Kruiden met zout en peper. Op keukenpapier laten uitlekken. Eieren loskloppen met slagroom, peterselie, zout, peper en nootmuskaat
Oven voorverwarmen op 200 gr.C. Bakvorm bekleden met bakpapier. Courgettemassa verdelen over de vorm. Eimassa erover gieten en afgedekt met bakpapier of aluminiumfolie in het midden van de oven bakken tot het ei is gestold (plm. 15-20 minuten). Tortilla af laten koelen en in stukjes snijden.
Oven voorverwarmen op 200 gr.C. Bakvorm bekleden met bakpapier. Courgettemassa verdelen over de vorm. Eimassa erover gieten en afgedekt met bakpapier of aluminiumfolie in het midden van de oven bakken tot het ei is gestold (plm. 15-20 minuten). Tortilla af laten koelen en in stukjes snijden.