KookJij

Pestosaus,gecitreerd met verse geitenkaas

Een heerlijk pestosaus,gecitreerd met verse geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 - 8 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pestosaus,gecitreerd met verse geitenkaas te bereiden

*Bak de uien en knoflook tot ze glazig zijn.
*Doe daarna alle ingredienten in een keukenmachine en draai daarvan een homogene pasta
*Breng smaak in balans met behulp van de gebruikte ingredienten

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Geef dit bij een schotel met rauwe groentes:
-bloemkoolroosjes
-broccoliroosjes
-strippen paprika
-batons van wortel
-batons van celerij

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst