KookJij

Monchou taart

Een heerlijk monchou taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 12/16 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Monchou taart te bereiden

Koekjes fijn maken.
Boter zacht smelten en door de kruimels doen.
De bodem van de springvorm bekleden met bakpapier en de zijkanten licht in vetten.
Koekkruimels er in aan drukken met een lepel.
Slagroom kloppen, monchou er door en de klopvast.
De bananen in plakjes er op, dan de vulling. Ruim een uur in de koelkast laten op stijven dan de vlaaivulling
en wat vers fruit of pot uitgelekte kersen er op. Lychee is ook lekker maar dan halveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

e.roelofsen

e.roelofsen zegt:
Bedankt voor de snelle reactie, ga ik zeker proberen. Mvg, Ellebel
Anna

Anna zegt:
Hoi Carmen,
Je kunt dit even zelf aanpassen in de bereiding. Klik op het computericoontje, naast het sterretje, in het vak waar de 'receptnaam' staat en dan kom je in het bewerkscherm. Je dient wel ingelogd te zijn.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
carmen

carmen zegt:
Sorry heb sneller gedacht dan getypt, de jam moet op de kruimel bodem, en weet je wat ook lekker is om er dan dunne plakjes cake op te leggen dan de banaan en de rest, succes.
e.roelofsen

e.roelofsen zegt:
Hoi Carmen, lijk mij heel lekker. Wat moet er met de jam gebeuren? Mvg, Ellebel