KookJij

Lauwe vinaigrette van rodekool en zachtgekookt ei

Een heerlijk lauwe vinaigrette van rodekool en zachtgekookt ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lauwe vinaigrette van rodekool en zachtgekookt ei te bereiden

De sjalot pellen en fijnhakken. In de gesmolten boter de spekjes en de sjalotten fruiten. Hieraan de rodekool toevoegen en goed roeren. De sojasaus en de sjalotazijn toevoegen. Op smaak brengen met peper en zout. Kook de eieren gedurende 4 min. in kokend water. In het midden van het bord een bedje van rodekool schikken en hierop het ei leggen. Garneren met wat bladpeterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst