KookJij

Lasagne met kabeljauw en olijventapenade

Een heerlijk lasagne met kabeljauw en olijventapenade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagne met kabeljauw en olijventapenade te bereiden



Verwarm de oven voor op de grillstand. Breng lichtgezouten water aan de kook. Leg de lasagnevellen 4 minuten in het kokende water. Laat uitlekken.

Snijd de kabeljauw in 8 of 16 plakken. Stoom ze in 5 tot 6 minuten gaar.

Leg een laag lasagnevellen in een ovenschaal en bestrijk die met tomatensaus. Leg de vis erop en besmeer hem met een laagje tapenade.

Bedek met een laag lasagnevellen. Bestrooi met peper en geraspte Parmezaanse kaas.

Zet de schaal nog even onder de grill. Besprenkel de lasagne met olijfolie en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst