KookJij

Kip met rode curry en cashewnoten

Een heerlijk kip met rode curry en cashewnoten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip met rode curry en cashewnoten te bereiden

Verhit in een wok de olie en roerbak hierin de currypasta,paparikareepjes,kipreepjes en de knoflook 3 min.Voeg de oestersaus,vissaus en de suiker toe en laat het nog 4 min.zachtjes stoven.Voeg de lente-ui toe en bak nog 2 min.Schep de cashewnoten er vlak voor het serveren door.

Lekker met witte rijst of gebakken mie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Thomas

Thomas zegt:
Rijstolie kun je ook goed verhitten.
Timo

Timo zegt:
Palmolie of kokosnootolie marco, die breken minder snel af bij hete temperaturen en zijn dus geschikt voor de Thaise wokgerechten.
Marco

Marco zegt:
Mike
Wat gebruiken ze dan.....Bij afhaal Thai gebruiken gewoon olijfolie
mike

mike zegt:
Kapitale fout, nooit olijfolie in de thaise keuken gebruiken.
Kelly

Kelly zegt:
Klinkt lekker, ga het vanavond proberen! :D
Kelly

Kelly zegt:
klinkt lekker, ga het vanavond proberen!:D