KookJij

Ketimun (komkommer in zuur)

Een heerlijk ketimun (komkommer in zuur) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Kookstudio Assen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ketimun (komkommer in zuur) te bereiden

De komkommer wassen (eventueel schillen) en in dunne plakjes snijden. Maak een saus van suiker, azijn, peper, zout en koenjit.
Doe de komkommer er bij en laat intrekken.

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Gemaakt en gegeten bij een Indonesische kookworkshop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst