KookJij

Kersentaart

Een heerlijk kersentaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersentaart te bereiden

De boter zacht roeren en biskwie fijn maken en vermengen met de boter.
Een springvorm invetten daarna het boter-biskwiemengsel in de springvorm doen.
De witte basterdsuiker met monchou-kaas mengen, de slagroom bijna stijf kloppen en onder de kaas en basterdsuiker doen.
Dit mengsel over het biskwiegebak strijken.

De vlaaivulling erook over doen en dan laten opstijven in de ijskast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Annekoken

Annekoken zegt:
:p Ja, dat klopt;)
Fendy Hansen

Fendy Hansen zegt:
Sorry helemaal verkeerd overgekomen, het moet heten; of je dit recept in een springvorm doet ;)
Fendy Hansen

Fendy Hansen zegt:
Hallo Anne, doe je dit recept in een springvorm, en ja, welke :?
Lia Olthof

Lia Olthof zegt:
Ofschoon roomboter best lekker is ,maar niet zo gezond (cholesterol ),denk ik dat men aan 50 gram boter voldoende heeft .
alkien

alkien zegt:
Ben gek op kersen, dus dit ga ik zeker proberen.;)
wouros

wouros zegt:
Beste Yvonne, al aangepast.
Redactie KookJij.
y.frencken

y.frencken zegt:
'n Foutje gemaakt : laatste regel 1 rol biskwie roomboter ( was vergeten dit weg te halen)had er niet mogen staan.