KookJij

Kersenschelp met chocoladeroom

Een heerlijk kersenschelp met chocoladeroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersenschelp met chocoladeroom te bereiden

Verbrokkel de chocolade boven de room en laat de chocolade op een klein vuur al roerend smelten.
Laat de chocoladeroom koud worden. Ontpit de kersen. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin.
Klop de koude chocoladeroom lobbig. Schep de chocoladeroom in de bladerdeegschelpen en verdeel de kersen hierover. Bestrooi de schelpen met de geschaafde amandelen.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst