KookJij

Hete aardappelschotel

Een heerlijk hete aardappelschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hete aardappelschotel te bereiden

Bak de uitjes en koflook , rul het gehakt zonder olie of boter in een een koekenpan als het gehakt gaar is even afgieten. Doe alles bij elkaar +de tomatenpuree en de sambal je kan het zo heet maken als je zelf wilt natuurlijk. Kook de aardappels gaar, beboter de oven schaal, snij aardappels in plakjes. Begin met de aardappels en eindig met de aardappels bestrooien met de geraspte kaas en dan de oven in op 200graden tot er een leker korstje op zit. Eet smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst