KookJij

Hazenrug met gebakken Bloedworst en Goudrenet

Een heerlijk hazenrug met gebakken bloedworst en goudrenet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hazenrug met gebakken Bloedworst en Goudrenet te bereiden

1).Verhit 1 eetlepel boter in een anti-aanbakpannetje en los daarin op de bruine suiker.
2).Bak daarin zacht de schijven appel.
3).Haal de gare appel uit de bakpan en leg apart in de oven om warm te houden.
4).Bak in hetzelfde pannetje de bloedworst zacht en gaar en houd die ook warm in de oven onder alu-folie.
5).In een sauspannetje de appel-perenstroop, de wildfond en balsamico azijn met het ganzenvet ietsje inkoken en ondertussen.
6).De hazenrug-filets rosé bakken.
7).Alles is nu klaar om bijeengevoegd te worden tot één
gerecht.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Leg op de voorverwarmde bordjes een schijf bloedworst en leg daarop een schijf gebakken goudrenet.
Snijd de hazenrug filets in plakken en verdeel die tegen de bloedworst-appel combinatie over de bordjes.
Lepel daarover het appel-perenstroop-mengsel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst