KookJij

Gehakt broodje met mortadella en bavaria blu

Een heerlijk gehakt broodje met mortadella en bavaria blu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehakt broodje met mortadella en bavaria blu te bereiden

Groenten in blokjes snijden.
Meng het gehakt met kruiden de mosterd, het eike en chapelure, duw deze plat, beleg met mortadella, verdeel de groenten en in stukken gesneden Bavaria blu erover.
Vouw voorzichtig toe en rol deze op. Controleer dat de kaas bij het bakken er niet kan uitlopen.
Bak deze gaar aan in boter.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Chapelure : paneermeel
Eike : ei

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst