KookJij

Garnalen in kataifideeg met tartaarsaus

Een heerlijk garnalen in kataifideeg met tartaarsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalen in kataifideeg met tartaarsaus te bereiden

Snijd of knip voorzichtig een stuk van het kataifideeg (bewaar de rest van het deeg in de vriezer) en rol hierin een garnaal.

Herhaal dat met de andere garnalen. Frituur ze circa 3 min. in hete druivenpitolie op 170°C. Serveer ze met tartaarsaus.


Voor de tartaarsaus:

Meng 3 eetlepels mayonaise met 2 a 3 theelepels zure room, 2 theelepels kleine kappertjes, 2 theelepels fijngesneden zure augurk, ½ theelepel fijngesneden dragon, 1 eetlepel fijngesneden bieslook en zout en versgemalen peper naar smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst