KookJij

After eight taart

Een heerlijk after eight taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe After eight taart te bereiden

De slagroom de dag er voor verwarmen niet koken en daarin 18 blaadjes after eight in smelten.
En dat een nacht in de ijskast zetten.
De dag er na de massa met de twee zakjes klopvast stijf kloppen. En dat op de biscuitbodem doen en mooi glad strijken.
Je kan de taart nu ver sieren met slagroom toefjes of met schoco je mag je eigen fantasie laten gaan je moet wel de taart even in de ijskast laten op stijven

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

magda

magda zegt:
Hoi petra, je hebt 6dl slagroom nodig je kan er ook 5 dl in doen.
petra

petra zegt:
Hoi,hoeveel dl.slagroom heb je precies nodig??
bvd.
wilma24

wilma24 zegt:
Hij was echt heerlijk,
en goed gelukt ook.
ga hem dit weekend nog eens maken
bedankt voor dit heerlijke recept :)
wilma24

wilma24 zegt:
ik ga hem uit proberen hij klinkt zo lekker laat jullie weten hoe hij smaakt
barbara

barbara zegt:
600 gram slagroom ??
hoeveel cl is dat ?
Ellen

Ellen zegt:
wat is klopvast ?
franeke

franeke zegt:
is de room dan nog gemakkelijk op te kloppen na het verwarmen of breng dat geen problemen mee ??
mulder

mulder zegt:
bedoel je koelkast? ipv ijskast! [diepvries]
Marcel

Marcel zegt:
Chocalade met een pepermunt vulling kan je bij iedere supermarkt kopen.
liggen bij de snoepafdeling:p
jenny

jenny zegt:
wat is after eights?